Bedrijfsdiner Amsterdam

Uit eten met zakenrelaties of een personeelsuitje in hartje Jordaan

Wil je een bedrijfsdiner in Amsterdam organiseren? Bespreek met ons je wensen voor een op maat gemaakt arrangement in ons karakteristieke Italiaanse restaurant in Amsterdam.

Bedrijfsdiner

Cinema Paradiso is een inspirerende plek voor het organiseren van je bedrijfsdiner in hartje Jordaan. Start een culinaire ontdekkingsreis met je zakelijke gezelschap of collega’s. Italië was nog nooit zo dichtbij.

Organiseer bij ons een personeelsfeest of zakelijk diner geheel naar jouw wens. Wij hebben de expertise en faciliteiten om jou en je gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Met onze jarenlange ervaring kunnen we je ondersteunen bij het organiseren van je bedrijfsborrel of bedrijfsdiner.

In onze privé ruimte kunnen wij groepen van 8 tot 24 personen ontvangen, in ons restaurant kan je terecht met groepen tot 120 personen.

Onze professionele en ervaren medewerkers ontzorgen je bij het plannen van een heerlijk avondje dineren met zakenrelaties of een bedrijfsuitje. Bekijk de groepsmenu’s die wij hebben samengesteld om u een culinaire avond te bezorgen om nooit meer te vergeten. Natuurlijk kunnen wij ook rekening houden met speciale wensen en allergieën

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van een bedrijfsdiner of bedrijfsfeest te bespreken.

Vrijblijvend meer informatie?

Vraag een offerte aan

[contact-form-7 id="341" title="Contactformulier 2"]

Contact info

Adres

  • Westerstraat 186
  • 1015 MR Amsterdam

Social

Beste Gast,

Wij zijn permanent gesloten.

Met hartelijke groeten,

Team Cinema Paradiso