Groepsdiner Amsterdam

een heerlijk avondje Italiaans dineren met jouw groep

Aan het zoeken naar een geschikte locatie voor een groepsdiner in Amsterdam? Zoek niet verder. Cinema Paradiso biedt uitgebreide mogelijkheden voor een groepsdiner.

Private Dining

Een bedrijfsfeest, een zakelijk diner/bedrijfsdiner, een huwelijk of een gezellig samenzijn met familie of vrienden? Wat de gelegenheid voor jouw groepsdiner ook is, ons traditionele Italiaanse restaurant in de gezellige Jordaan is de ultieme locatie voor.

Wij maken graag een mooie tafel klaar in ons gezellige restaurant waar wij groepen van tot 120 personen kunnen ontvangen. Ook private dining behoort tot de mogelijkheden, in onze prive ruimte kunnen wij groepen van 8 tot 24 personen ontvangen. Heb je een specifieke tafelindeling in gedachten of is het een groepsdiner met een thema? Wij denken graag met je mee.

Onze professionele en ervaren medewerkers ontzorgen je bij het plannen van een heerlijk avondje dineren met zakenrelaties of een bedrijfsuitje. Bekijk de groepsmenu’s die wij hebben samengesteld om u een culinaire avond te bezorgen om nooit meer te vergeten. Natuurlijk kunnen wij ook rekening houden met speciale wensen en allergieën

Welke invulling je ook kiest, één ding is zeker: jij en jouw gezelschap genieten van een authentieke Italiaanse keuken in een sfeervol en ruim opgezet restaurant.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een groepsdiner? Wij maken graag een afspraak om de wensen door te spreken.

https://www.high-endrolex.com/31

Vrijblijvend meer informatie?

Vraag een offerte aan

[contact-form-7 id="341" title="Contactformulier 2"]

Contact info

Adres

  • Westerstraat 186
  • 1015 MR Amsterdam

Social

Beste Gast,

Wij zijn permanent gesloten.

Met hartelijke groeten,

Team Cinema Paradiso