Vacature Bediening

Fulltime & Parttime

Gelegen op de meest populaire locatie van Amsterdam, in het midden van De Jordaan, bevindt zich het Restaurant Cinema Paradiso. Bij Cinema Paradiso maakt u kennis met authentieke gerechten uit de Italiaanse keuken, bereid volgens eeuwenoude familierecepten.  Het team van Cinema Paradiso staat altijd klaar voor onze gewaardeerde gasten om hun te allen tijde te voorzien van een onvergetelijke avond. Het Italiaanse restaurant Cinema Paradiso is een culinaire verrijking voor Amsterdam.

vacature

(Gast)tevredenheid staat centraal binnen onze zaken. Hierin ligt dus niet alleen de focus op de tevredenheid van de gasten, maar zeker ook op die van de medewerkers. Wij zoeken collega’s die oog hebben voor detail, verwachtingen overtreffen en iets anders doen dan een ander. ‘Verwonderen’ met bijzondere, maar ook de gewone dingen en net dat stapje extra zetten! Door echt aandacht te geven, een bedankje op de rekening te zetten, een glimlach op een gezicht te toveren.

MEDEWERKER BEDIENING (M/V)
Kennis en vaardigheden zijn te leren. Passie, motivatie, uitstraling en drive bepalen hoe succesvol je bent. Samen met je collega’s bouw je uiteindelijk aan hetzelfde doel: gastvrijheid en kwaliteit met een oprechte glimlach!

Flexibiliteit alleen is niet voldoende, buigzaam en sterk tegelijk, een nachtdier en een keiharde werker die niet van ophouden weet en dan nog steeds lacht. Je bent een tikkeltje eigenzinnig, net als wij. Je wordt blij van blije mensen, je wilt alles doen voor een glimlach, je kunt vooruitdenken en wil gewoon iedereen verwonderen en alle verwachtingen overtreffen.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
Als het visitekaartje van het restaurant zorg je voor op-en-top service, verwonder je onze gasten en laat je ze met een glimlach van oor tot oor weggaan. Je bedient onze gasten, adviseert hen in hun menu- en wijnkeuze en verricht overige werkzaamheden die hiermee samenhangen zoals:

 • het ontvangen van gasten;
 • opnemen en serveren van bestellingen;
 • mise en place werkzaamheden;
 • dekken en klaarmaken van tafels.

CRITERIA VOOR EEN GOEDE MATCH
Vanwege het hoge serviceniveau dat wij onze gasten bieden ervaar jij het als vanzelfsprekend om hen op een gastvrije, vriendelijke en professionele manier te bedienen en hen te laten genieten van hun bezoek. Het is een kunst iemand zich prettig en op z’n gemak te laten voelen, thuis te laten voelen. Dat gevoel is voor iedere gast anders. Dat moet je aanvoelen als je bij ons werkt. Als bediening ben je onopvallend aanwezig en nooit opvallend afwezig.

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Een plek bij een groeiende en ambitieuze organisatie binnen een gezellig, jong en resultaatgericht team;
 • Ruimte voor eigen initiatief, nieuwe ideeën en persoonlijke ontwikkeling.
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent;
 • Last but not least, naast collega’s zijn we ook vrienden van elkaar. Dat is tevens onze kracht, omdat je voor je vrienden het allerbeste wilt
 • (salarisindicatie: conform Horeca: CAO)

INTERESSE?
Bij interesse kun je jouw sollicitatie (voorzien van C.V. en motivatie) mailen naar reserveren@cinemapradiso.info | Italiaans restaurant Amsterdam

Heb je een vraag voor ons?

Neem contact op

[contact-form-7 id="27" title="Contactformulier 1"]

Contact info

Adres

 • Westerstraat 186
 • 1015 MR Amsterdam

Social

Beste Gast,

Wij zijn permanent gesloten.

Met hartelijke groeten,

Team Cinema Paradiso