Trouwlocatie Jordaan

De dag van jullie leven vieren bij Cinema Paradiso in de gezellige Jordaan

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Dé dag van je leven moet perfect zijn, dat snappen wij ook. Waar kun je beter jullie ja-woord geven óf vieren dan midden in de gezellige Restaurant Jordaan?

Trouwlocatie Jordaan

Waan je in klein Italië met heerlijke gerechten in onze locatie die een typisch Italiaanse sfeer ademt. De prachtige metalen kroonluchters met sfeervolle peertjes zorgen voor een romantische sfeer.

Geniet van vers bereidde gerechten in de half open keuken, laat je betoveren door prachtige sfeerbeelden die op de muur worden geprojecteerd en raak verwonderd door het leven in ons grote zeeaquarium.

Geef een intiem privé diner in onze private dining ruimte die plek biedt aan 8 tot 24 personen of huur ons gehele restaurant af voor groepen tot 120 personen.

Geen wens is ons te gek. Alles is mogelijk om er jullie dag van te maken. Wij toveren ons authentiek Italiaanse restaurant in Amsterdam, om tot de ideale trouwlocatie of feestlocatie voor jouw trouwfeest.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Wij maken graag een afspraak om te horen wat jullie wensen zijn en de diverse mogelijkheden bij Cinema Paradiso toe te lichten.

Vrijblijvend meer informatie?

Vraag een offerte aan

[contact-form-7 id="341" title="Contactformulier 2"]

Contact info

Adres

  • Westerstraat 186
  • 1015 MR Amsterdam

Social

Beste Gast,

Wij zijn permanent gesloten.

Met hartelijke groeten,

Team Cinema Paradiso